na úvod

Vánoční nabídka 2016


Zajistěte si na letošní Vánoční svátky úžasné pochoutky - vše je připravováno tradičními postupy tak, jak se vždy dělávalo. Žádné zbytečné konzervanty, žádná chemie. Jednoduše návrat k jednoduchosti a tradici :-) 
Níže si můžete stáhnout tabulku, ve které jsou uvedeny jednotlivé výrobky a všechny potřebné informace (cena, balení, dodavatelé, atd.)

Pár doplňujících technických informací:

1, do kdy objednávám - v přehledu jsou uvedeny rozdílné termíny, do kdy je nutné jednotlivé dobroty objednat - vše je od malých producentů, kteří výrobky připraví pouze tehdy, pokud si je objednáte. Jde tedy o takovou výrobu na zakázku a hlavně díky tomu nebudeme plýtvat ;-)

2, jak objednávám - objednávat můžete osobně na prodejně (u pokladny číslo 6 ;-) ) nebo emailem na: praha-pocernice@nasgrunt.cz

3, platí se nějaká záloha - ano, 200 Kč. U objednávek emailem, Vás poprosíme se kdykoliv zastavit na prodejně a uhradit zálohu. Neberte si to prosím osobně - jen eliminujeme riziko nevyzvednutí ;-)

4, budu informován(a), když dorazí má objednávka na prodejnu - ano! Jakmile nám Vaše objednávka dorazí a budeme ji mít pro Vás připravenou, zašleme Vám sms zprávu

V případě nejasností či jakýchkoliv dotazů, se na nás prosím neváhejte obracet!
email: praha-pocernice@nasgrunt.cz, telefon na prodejnu (pokud nezvedáme, obsluhujeme a zavoláme zpět): 607 082 101

Přejeme Vám příjemné zvládnutí předVánočního shonu - věříme, že přispějeme k jeho poklidnějšímu zvládnutí :-)
obrazek735


soubor1.xls
  soubor1.xls  

Objednávka přímo z farem

Kdy co nakoupíte


Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024